Välkommen till BRF Snäckgärdsbaden 4

På Snäckgärdsbaden bor du lugnt, men ändå mycket centralt.
Med bara någon kilometer till flygplatsen, tre kilometer till centrala Visby och alldeles intill hav, strand och fantastisk natur.

Med detta fantastiska västerläge vid havet har vi nöjet att presentera vår sista etapp ute vid Snäckgärdsbaden. Vi uppför ett femvåningshus som vi kallar Horisonten med inspiration ifrån renommerade arkitekten Sten Samuelsson som ritat originalbyggnaderna. Vi binder ihop Horisonten med 7 st Townhouse och däremellan gör vi en inspirerande terrasserad atriumgård med faciliteter som inomhuspool, orangeri och utegym.

Idyllen som ligger lite högre upp med 9 st radhus är en del av etappen. Detta unika läge blandar havsutsikten med naturen som närmsta granne.
Gula villan blir kvar som en egen bostad om 30 kvadratmeter med egen trädgård.

Bostädernas utförande kan väljas i tre olika teman med genomgående hög standard. Gotländskt, ljust modernt och mörkt med rena linjer.

Alla bostäder har genomgående stora panoramafönster mot väster och uteplatser att njutas av. De boende har tillgång till ett gym om ca: 200 kvadratmeter för både styrke- och konditionsträning.

Området har även ett stort gemensamhetsområde med pooler, lekplats och tennisbanor för den aktiva.
Fokus har legat på arkitektur och design av hög klass tillsammans med de attribut som naturen och området har att erbjuda.

Ladda ner hela prospektet med prislista här. 

Tre hustyper att bli kär i

Horisonten

De moderna lägenheterna är väl planerade och smarta lösningar i varierande storlek. Varje lägenhet har en stor balkong med maximala skjutdörrspartier in mot vardagsrum och kök.

Townhouse

I dessa moderna 2-plans stadsradhus får du hela tre privata terrasser i västläge varav den största är en egen privat takterrass via spiraltrappa. Totalt ca: 65 kvadrat terrassyta per stadsradhus är helt unikt ute på Snäck. 

Idyllen

Nio moderna radhus i två plan med egen terrass och gräsmatta samt balkong på övre plan, alla med fantastisk utsikt över havet. 

Arkitekterna bakom projektet berättar

Under 2017 fick vi på Tyréns Arkitekter förtroendet av familjen Mörkfors att ta fram ett förslag på den idag vilande konferensanläggningen Snäckgärdsbaden II i Visby. Vi tog oss an arbetet med stor vördnad och respekt men framförallt med en stark känsla av förväntan.

Läget för plasten är unik och bör hanteras respektfullt, men av respekt även nyttjas fullt ut. För att uppnå platsens fulla potential är analysen att den befintliga konferensanläggningen idag spelat ut sin roll och istället bör ge plats för en ny epok.
Fastighetens sluttning möjliggör cirka 60 stycken nya bostäder i storleksintervallet cirka 65-110 kvadretmeter där alla lägenheter har enastående utsikt mot havet i väster.

En unik innergård skapas med hjälp av ett naturligt gradängsystem där varje nivå erbjuder faciliteter utöver det vanliga såsom inomhuspool, utegym och gemensamhetslokal.

I direkt anslutning i söder ligger idag ”Annexet”. Denna byggnad ersätts även den med nio stycken bostäder i form av radhus i storleksintervallet cirka 120-140 mkvadratmeter. Tillsammans med närheten till havet skapas en exklusivitet och värdighet som idag är oerhört sällsynt vid bostadsbyggande.

Modern arkitektur, hav och historisk stad. Ett mer spännande sammanhang är svårt för en arkitekt att befinna sig i.

Tyréns Arkitekter, Visby

Intresseanmälan till Fastighetsbyrån Visby

Boka rum

Rum 1

OK
   
Checka in
Checka ut
© 2002-2020 Snäck Hotell. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.