Naturnära radhus med havsutsikt - Idylliskt!

Nio moderna radhus i två plan med egen terrass och gräsmatta samt terrass på övre plan, alla med fantastisk utsikt över havet.  Helt unikt läge med naturreservat runt knuten och skogsdunge vid entrésidan. Hörnhusen får extra stor tomt och även balkongdörrar mot trädgården. 

De två radhusen belägna i mitten är extra stora, 142 kvadratmeter, och har därmed också extra stor uteplatser på entréplan samt dubbelt så breda terrasser på övre plan. 

Varje radhus har genomgående maximala skjutdörrspartier mot havet för bästa utsikt och ljusinsläpp.

Fördelning Idyllen
5 ROK, 73+45= 119 KVM 7 st
6 ROK, 73+69= 142 KVM 2 st

Ladda ner hela broschyren här. 

Välj tema på ditt nya boende

Gotländskt
Det gotländska temat har ett varmt och stämningsfullt uttryck. De gråvita köken med bänkskiva i ljus gotländsk natursten är exklusivt designat för dessa bostäder. Golven är av ljusbrun ekparkett vilket skapar en grundpalett för mjuka naturmaterial och svala toner som ger inspiration. Temat har genomgående gotländska detaljer som klassisk kalksten på fönsterbänkar.

Ljust modernt
Det ljusa temat har ett eget språk, skapat med rum, ljus och spänningar mellan materialvalen. Den ljusa marmorn med sina naturliga skiftningar är tongivande. Den återfinns på golvet i hallen, på fönsterbrädor, i köket och badrummen. Vitt är den dominerande grundfärgen och färgskalan går även igen i de vitoljade golven av ek.


Mörkt med rena linjer
Det mörka temat blandar grått i flera nyanser, mörka träslag och mörk sten som perfekt fond till färgklickar i möbler, konst och gröna växter. Stenen används bland annat till, fönsterbänkar, bänkskivor och andra inredningsdetaljer. De gråa väggarna kombineras med mörka detaljer som fint framhäver snickerierna och den oljade parketten. Temat är dessutom kryddat med personliga detaljer som blandare i polerad mässing.

Gemensamma faciliteter

Idag finns det en gemensamhetsanläggning på 
området som Brf Snäck, Brf Snäckgärdsbaden 1, 2, 3 och ny etappen har tillgång till. Varje Brf är 
delägare i Snäckgärdsbadens samfällighetsförening som tillsammans sköter och disponerar poolområdet.

Den mark som gemensamhetsanläggning ligger på kommer att ägas av Brf Snäckgärdsbaden 4. 

Befintliga gemensamhetsanläggningen innehåller två pooler, varav den största är 25 meter lång. Utöver det finns tre barnpooler, en lekplats, en grillplats, gräsytor samt två tennisbanor.  

Ny gemensamhetsanläggning
På den terasserade innegården byggs det en 
inomhuspool med bastu och badtunna, utegym samt orangeri/festvåningslokal. De boende kommer också ha tillgång till en gymlokal om ca: 200 kvadrat för både kondition och styrketräning.

Lägenhet- och cykelförråd samt teknikrum/förråd finns.

Intresseanmälan till Fastighetsbyrån Visby

Boka rum

Rum 1

OK
   
Checka in
Checka ut
© 2002-2020 Snäck Hotell. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.